media
30.03.2021
Підтримка малого та середнього бізнесу під час пандемії
Read More
media
20.11.2019
Як вибрати якісний пластилін?

Пластилін - досить проста і популярна дитяча іграшка.  Багато психологів вважають його досить ефективним варіантом для розвитку не тільки дрібної моторики у дітей, а й тренування логіки і творчого підходу.  Але, як і у випадку з іншими іграми для розвитку дитини, підходити до вибору варто грунтовно.

Read More
media
27.09.2019
Канцтовари "1Вересня"

Канцтовари "1Вересня" для яскравого відпочинку ввечері,та для якісних шкільних буднів

https://1veresnya.com/detskoe-tvorchestvo/izobrazitelnoe-iskusstvo/raskraska/

Read More
media
03.09.2019
Яке шкільне приладдя потрібно дитині?

Зібрати хлопчика або дівчинку в школу не так просто, як може здатися на перший погляд. Якщо робити це без плану, швидше за все, доведеться ще кілька разів повертатися в магазин, за забутою дрібницею. А список шкільного приладдя не складається з неважливих речей. Кожна має своє призначення і точно стане в нагоді в повсякденних уроках.

Read More
media
03.09.2019
Як розвинути уяву і фантазію дитині?

Правильний план виховання будь-якого хлопчика і дівчинки повинен полягати не тільки в своєчасному наповненні загальними знаннями. Уява і фантазії грають не меншу роль у формуванні повноцінної особистості. Неможливо придумати щось нове, якщо не використовувати потенціал своєї уяви. До такого висновку вже давно прийшли психологи по всьому світу.

Read More
media
03.09.2019
Як вибрати ранець для школяра?

Ваш хлопчик чи дівчинка зовсім скоро підуть в перший клас? Не знаєте, з чого варто починати збори в школу. Професіонали рекомендують, перед тим як купувати канцелярське приладдя, спочатку вибрати шкільний ранець. Саме він буде самим основним аксесуаром. І від нього залежатиме, чи буде дитина ходити в школу за своїм бажанням, або примусово.

Read More
media
03.09.2019
Як підвищити успішність в школі?

Відразу хочемо розчарувати половину батьків, не існує чарівного способу або методики, яка перетворює низькі оцінки у високі бали за короткий проміжок часу. Для цього буде потрібно старанно працювати разом з дітьми. Якщо вас цікавить питання, як підвищити успішність в школі, значить, ваша дівчинка або хлопчик вже деякий час у щоденнику приносять не ті оцінки, на які розраховують тато і мама.

Read More
media
03.09.2019
Як зацікавити дитину англійською

Починається черговий навчальний рік, до вже знайомих поступово додадуться нові предмети. Багато батьків заздалегідь починають цікавитися інформацією, як зацікавити дитину англійською? Ця мова застосовується практично по всьому світу, і його корисність незаперечна.

Read More
media
03.09.2019
Як залучити дитину до навчання?

Будемо чесними, далеко не всі діти в захваті, що їм необхідно щоранку, п'ять днів на тиждень, прокидатися вранці і відправлятися в школу на навчання. Вони не проти бачити друзів, проводити з ними час, відвідувати найцікавіші уроки на їх вибір, але в цілому, навчання їх не завжди приваблює. Інформація, як зацікавити дитину навчанням, цікавить багатьох батьків.

Read More
media
03.09.2019
Що краще подарувати першокласнику?

Якщо правильно підготувати дитину, він із задоволенням буде чекати, коли надійде в перший клас. Дівчинку або хлопчика не доведеться довго вмовляти, вони самі будуть вважати дні, що залишилися до 1 вересня. Але, люблячі батьки хочуть відзначити цей день по-особливому. Ось, кілька творчих ідей, що подарувати першокласнику на цю пам'ятну дату.

Read More