media

Як зібрати дитину в літній табір

Хочете перший раз відправити маленького туриста в його першу подорож в Дитячий табір? Переживаєте, як він буде далеко від дому без батьків? Ставите собі питання, Як зібрати дитину в табір? Ця стаття допоможе зменшити страх і покласти в дорожню сумку саме ті речі, які дійсно знадобляться в дитячому таборі.

Не варто відмовлятися від ідеї, відправити дівчинку або хлопчика на літні канікули на кілька тижнів подалі від будинку. Це прекрасна можливість в реальних умовах дізнатися, наскільки швидко ваша дитина може стати самостійним. Він гарантовано заведе нових друзів, дізнається багато нового і отримає корисні навички, які знадобляться йому в дорослому житті. Але, що брати дитині в табір, щоб він не відчував себе кинутим?

Які речі будуть потрібні в таборі

До збору речей необхідно поставитися з максимальною відповідальністю. Так, як це робить професійний турист. Взяти тільки те, що дійсно необхідно, і відмовитися від речей, без яких подорож не стане краще. І вони будуть тільки займати вільне місце.

Важливо: щоб дитина по поверненню з табору нічого не забув далеко від дому, складіть список всього, що ви йому дали. Таким чином, ви одночасно зберете все, що потрібно в табір дитині. А він свого часу, всі ці речі привезе назад, збираючи їх за списком, складеним батьком.

Якщо дитина буде їхати самостійно, рекомендуємо до спортивної сумки або валізи прикріпити ярличок з основними даними. Повне ім'я дитини та адреса проживання. Так ви захистите його власність, і у великій купі інших сумок вона точно не загубиться під час переїзду.

Крім стандартних в таких випадках наборів білизни, шкарпеток і майок, що потрібно дитині в табір? Обов'язково простежте, щоб в список потрапили наступні речі:

  • два купальника, поки один сохне, використовується другий;
  • шльопанці, найпростіші, але з товстою підошвою;
  • теплий, літній светр з довгим рукавом, але без ворсу;
  • простий спортивний костюм і розношені кросівки;
  • що-небудь проти дощу, оптимально, якщо це буде плащ або накидка;
  • головний убір, можна два різних: бандана і кепка.

Важливо: особисті документи необхідно передати в руки вихователю або супроводжуючій особі. Що потрібно взяти дитині в табір крім документів? Звичайно ж гроші. Тільки не давайте велику суму. Краще дрібними купюрами сховайте в різних куточках багажу. А ще краще, якщо це можливо, перераховуйте на картку один раз в тиждень.

А як щодо особистої гігієни?

Дуже правильне зауваження. Незважаючи на всі запевнення, які можуть бути прописані в путівці, підготуйте дитині особистий запас гігієнічних речей. У нього обов'язково повинні потрапити такі складові списку:

  • що потрібно зібрати дитині в табір, так це зубну щітку і невеликий тюбик пасти;
  • шампунь в разових пакетиках і шматочок мила;
  • два невеликих рушники;
  • побільше сухих і вологих серветок;
  • засіб захисту від комах і сонця;
  • дезодорант і маленькі манікюрні ножиці.

Обов'язково проінструктувати, як часто необхідно користуватися деякими речами. І не забувати захищати шкіру від сонячних опіків. Як правильно зібрати дитину в табір, ви тепер знаєте. Але, залишається ще одне питання.

Чи потрібно брати ліки?

Які речі потрібні дитині в табір з лікарських препаратів. Тільки ті, які йому дійсно необхідні, в разі хронічних хвороб. Можна покласти упаковку бактерицидного пластиру і засіб проти опіків і укусів комах. У всіх інших випадках необхідно звертатися до лікаря, який завжди є в дитячому таборі. Тепер точно, як зібрати дитину в літній табір, Ви знаєте в повній мірі.

 

  • Sep 03, 2019
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*