media

Як вибрати стіл для першокласника 

Зовсім скоро ваш син або дочка підуть в перший клас? Це оптимальний час, щоб подумати про покупку робочого столу. Без нього просто не обійтися, так як для нормального навчання необхідно гарне, зручне і правильне робоче місце. Як вибрати стіл першокласнику, якщо асортимент настільки великий, що ставить в глухий кут навіть професіоналів.

Дійсно, якщо заглянути в спеціалізований магазин або в меблевий салон, вам запропонують кілька варіантів на вибір. Кожен з них може настільки сильно відрізнятися один від одного, що підібрати щось одне буде непосильним завданням. Як вибрати стіл для першокласника підкаже саме ця стаття.

З чого варто починати вибір столу?

Ми живемо в сучасному світі, і оберігати дитину від комп'ютера, все одно, що свого часу повністю відмовитися від мобільного телефону. Жити можна, але ні про який рух в ногу з часом говорити не довелося. З цього, варто розглянути до покупки повноцінний комп'ютерний стіл.

Як вибрати письмовий стіл першокласнику з комп'ютерного варіанту? В першу чергу дивитися на те, щоб малюкові було зручно за ним сидіти по висоті. Але і тут є невелика лазівка. Купіть разом з комп'ютерним столом спеціальне крісло з піднімається і опускається сидінням. І тоді Ви забезпечите дитину повноцінним робочим місцем на весь період шкільних занять.

Парта-трансформер

І у цих меблів є свої незаперечні переваги. Стільниця такого пристрою розташована під невеликим ухилом, що є оптимальним умовам для письма та читання. Виробники, і кілька поколінь дорослих дітей гарантують, що положення тіла під час занять природним шляхом буде ідеальним, без викривлень хребта.

Як вибрати письмовий стіл для першокласника з парт? Звичайно ж з можливістю корекції подальшого зростання дитини. Діти відносно швидко ростуть, і якщо парта не зможе змінюватися разом з ними, то їх доведеться достатньо часто міняти, приблизно кожні 2-3 класу. Не зовсім економічно правильний вибір буде.

Г-подібний стіл

Вибір буде непоганим рішенням, якщо в дитячій кімнаті зовсім мало місця. Тільки за таким столом дуже складно розмістити ще що-небудь крім зошита і книги. Якщо в майбутньому ви захочете купити дитині комп'ютер або ноутбук, для роботи з ним доведеться доглянути новий, більш місткий стіл.

Класичний письмовий

Як і раніше ставите питанням, який стіл вибрати для першокласника? Постарайтеся відмовитися від ідеї звичайного письмового варіанту. Він був чудовим рішенням в минулому столітті. А в наш час цей громіздкий предмет меблів навряд чи буде повноцінною заміною комп'ютерного столу.

Якщо ноутбук на ньому ще можна розмістити і навіть намагатися працювати, то для повноцінного комп'ютера просто не залишиться місця. Тим більше, що статичні розміри дуже складно компенсувати навіть зростаючим стільцем.

Додаткові аксесуари

Який вибрати письмовий стіл першокласнику ви тепер знаєте. Але, не варто забувати про корисні аксесуари. Головне, це настільна лампа. Неможливо виконувати домашні завдання, якщо користуватися тільки світлом, який надходить з вікна або від люстри. Тільки місцеве освітлення спрямоване безпосередньо на робочу зону столу.

Нагальна проблема, яку вибрати письмовий стіл для першокласника, повинна виникнути приблизно за півроку до вступу в школу. Приблизно за цей час у вас буде достатньо часу, щоб не тільки підібрати меблі. Але і звикнути до неї. Купити відповідний стілець і всі канцелярські пристосування. І навіть морально бути готовим до вступу в перший клас.

  • Sep 03, 2019
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*