media
30.03.2021
Підтримка малого та середнього бізнесу під час пандемії
Read More
media
media
03.07.2018
Фарби у вигляді олівців? Реальність від «1 Вересня»!

Як давно ви мріяли про фарби, якими можна було б малювати так само зручно, як і олівцями? «1 Вересня» дарує вам таку можливість! Воскові акварельні олівці розводять водою одразу після нанесення і вуаля — перед вами справжній малюнок аквареллю.

Read More
media
media
media
media
media
media
27.06.2018
«Кремове» малювання восковими олівцями

Чому воскові олівці популярніші за звичайні? В дитсадках, творчих гуртах – всюди використовуються саме воскові. Все просто: вони м’якше малюють, не ламаються і найголовніше – не потребують заточування.

Read More
21.05.2018
Яким дітям шкодить «ГПД» (продленка)?



Батьки, які стурбовані тим, що їх дитина дуже замкнута і мовчазна, з радістю зустрічають шкільні будні і віддають чадо в групу продовженого дня — для швидкої адаптації до нового колективу і соціалізації. Але цей прийом спрацьовує не у всіх випадках.


Одній дитині ГПД піде тільки на користь, іншій — може серйозно нашкодити. Прийняти вірне рішення допоможе оцінка ситуації в контексті психологічних особливостей кожного окремого малюка.

Read More
media
03.04.2018
12 порад - як поліпшити дитячу пам'ять

У школі задають вчити вірші, на курсах англійської - нові слова, запам'ятати математичні формули потрібно швидко, а пам'ять не справляється. Допомогти дитині поліпшити пам'ять, а батькам позбутися забудькуватості - допоможуть нескладні рекомендації

Read More
media
media
media
media
media
28.02.2018
10 ігор для розвитку уяви, пам'яті і уважності дитини

Нинішні діти мають доступ до електронних розваг без обмежень. І здається, ідей, чим зайнятися, крім ігор на планшеті, у них немає.
Бренд "1 Вересня" ділиться ідеями.

Read More
media
31.01.2018
МЕГА-розмальовка "1 Вересня"! Дешевше, ніж нові шпалери

Маленькому художнику– найбільше полотно. І це не меблі, домашній улюбленець або стіни в кімнаті.

Read More